2017-02-19 08:09:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Most minden jól alakul

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll az Uránusszal, Önt elfogja az ismeretlen iránti vágy. Érdeklődve olvas majd minden útleírást, és közben a messzeségre gondol. Ma nagyon jól fogja érezni magát. Fantáziája és intuíciója ma határtalan. Este nagyon beszédes lesz. Ne töltse egyedül az időt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, és csalogatja Önt a vízpartra. Gondolataiban már utazási terveket kovácsol. Kitűnően érezheti magát, mindegy hogy hol van, és mit csinál. Az este nagyon laza lesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, Ön pedig biztosan nem fog unatkozni. Egyik meghívást kapja a másik után, és még egy kis szabadidő-stressz alá is kerül, de ezzel lazán meg tud birkózni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, és Önben felkelti a vállalkozó kedvet. Ma fékezhetetlenné válik, és ha a kedvese nem tart Önnel, akkor egyedül kell elindulnia. A Hold belső erővel és ugyanakkor több humorral ajándékozza meg.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, Ön pedig elemében érezheti magát. Most minden jól alakul. Vágyik a természetbe, szeretne megélni valamit, és a barátaival is jól szórakozik. A legjobb hangulatban van, és rendkívül aktívvá válik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Most egy kis nyugtalanságot fog érezni. A telefon is folyamatosan csörög. Szüksége van arra az érzésre Önnek, hogy valami értelmeset tesz. Nem elég hogy átalussza a napot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Nem kell unatkoznia, elégedetten zárhatja ezt a hetet. Tele lesz lendülettel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Bizonyára Ön is érzi, hogy most jobbra fordulnak a dolgok. Ez a nap tele lesz érzésekkel, érzelmekkel. Ne csodálkozzon, ha furcsa álmai is lesznek. Ma kifejezetten jól fog esni Önnek, ha egyedül lehet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Jól tud majd másokat motiválni és meggyőzni. A nap lendülete magával ragadja, és senki sem tud Önnek ellenállni. Most túl kell látnia a határain, hosszú távú terveket kellene kigondolnia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma inkább egyedül maradna, ha lehetne. Miért ne, ha Ön így érzi jól magát? Délután néhány telefonhívás a barátaitól örömet szerez Önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma inkább maradjon a családja körében, és vigye a gyerekeket színházba, vagy valamilyen ifjúsági programra. Önnek is változatosságra van szüksége. Fedezzen fel valami újat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma töltse a családtagjai körében a nap nagy részét, a barátai most csak bosszúságot okoznának önnek. Estére tökéletesen kipihenheti magát. Erre a csendes napra rendkívül nagy szüksége van.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: